3. Januar, 2003

Brøckhouse stout

Beskrivelse

Brøckhouse Stout

En rund, blød og meget frugtagtig øl med god fylde. Den er brygget på dansk pilsnermalt, karamelmalt og chokolademalt samt på ristet – og umaltet byg. Brøckhouse Stout er brygget på overgær og har en fin humlet bitterhed. Den har desuden en snert af ristet chokolade. øllen opleves tør og cremet og har et herligt tykt skum. Den har et moderat indhold af kulsyre. Stouten er storslået til mad – både til det krydrede køkken, til skaldyr og til bitre chokoladedesserter. Bør serveres ved 8-10 grader. (Kilde: Brøckhouse).

Bryggeri

Brøckhouse
Høgevej 6
DK- 3400 Hillerød
Email
Website

Importør/Forhandler

Ukendt

Øltype

Dry Stout

Alkohol

Ukendt

Plato

Ukendt

Gæring

Overgæret

Humlesorter

Ukendt

Malttyper

Pilsnermalt
Krystalmalt
Chokolademalt

Råfrugt

Umaltet Byg