16. Oktober, 2003

schwarzwÄlder fladen

BrØdET

Melet og gæren blandes. øllet, olie og salt blandes i og det hele røres til dejen ikke klæber. Dejen hæver i ca. 1 time til dobbelt størrelse. I mellemtiden tilberedes de andre ingredienser. Oregano blandes i tomatpureen. Løget pilles, deles og skæres i ringe. Baconskiverne skæres i strimler og mozzarellakuglerne skæres i ½ cm skiver. Ovne forvarmes til 220 °C (varmluftsovn 200 °C), 2 bageplader smøres med olie og drysses med mel. Dejen deles i fire stykker, som trykkes flade og lægges på bagepladerne. Tomatsaucen fordeles i et tyndt lag på dejen og baconstrimler, løg, kantareller, og mozzarella fordeles på dejen og bages i 20 min.

Servering

Serveres rygende varm som forret.

 

 

Reklame

Forfatter

Søren Bjørn Hansen

Kategori

Brød

Oprindelse

Baden-Württemberg, Tyskland

Antal

4 brød

Tidsforbrug

1½ time

Til Fladen

300 g mel
50 g gær
125 ml bock
Salt
250g tomatpuré
1 spsk. oregano
1 løg
200g kantareller
100g bacon i skiver
2 kugler mozzarella