16. Oktober, 2003

krieksorbet

sOrbet

Opløs sukkeret i det varme vand. Afkøl blandingen. Når det er afkølet til stuetemperatur blandes det med 75 cl Kriek. Tilsæt citronsaft. Har man en ismaskine kan man anvende denne til blandingen ved normal procedure for sorbetis. Bruger man fryseren skal man huske at røre i blandingen med jævne mellemrum indtil det får en is med en let konsistens. Det kan godt tage en del timer. Så vær i god tid.

Servering

Kriek sorbet serveres - afhængigt af den færdige konsistens i isglas eller på en tallerken som kugler. Der pyntes med kirsebær, mynteblade og evt. et stykke mørkt bitterchokolade.

 

 

Forfatter

Søren Bjørn Hansen

Kategori

Kold dessert

Oprindelse

Belgien

Antal

4 pers.

Tidsforbrug

½ døgn.

Til Sorbet

150 gr. sukker
2 dl. kogende vand
Citronsaft fra stor citron
75 cl. Kriek