20. august, 2005

Bannerreklamer

få lavet dine bannerreklamer hos glocalbeer!

GlocalBeer kan tilbyde udarbejdelsen af diverse bannerreklamer. Vi arbejder i .gif, .jpg og simpel flash. Søger du en hurtig og billig løsning af høj kvalitet og med god 'atmosfære', er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer gerne med et samlet tilbud på fotografering, billedredigering og bannerdesign.

Herunder kan du se eksempler på vores arbejde.

 

1. Dette banner måler 120px gange 240px, hvilket er velegnet til højre og venstrespalter. Det er lavet som gif, der giver mulighed for simple animationer.

 

 

2. Banneret til højre er et såkaldt towerbanner der måler 120px gange 600px. Det giver god plads til at fange opmærksomheden.

 

 

 

 

 

3. Banneret til venstre måler 250px gange 250px. Det er en bannertype der især er velegnet til popup.

 

 

 

 

 

 

 

4. Banneret til venstre måler 140px gange 350px og er en af de mest anvendte standard størrelse.

 

 

 

 

 

5. Det store towerbanner til højre måler 160px gange 600px, hvilket er noget nær det største man kan tillade sig indenfor kategorien. Men det har unægteligt en markant profil.

 

 

 

 

6. Nedenstående banner er et relativt fleksibelt banner med en størrelse på 180px gange 150px.

 

 

 

 

7. Det lille banner til venstre fylder kun 125px gange 125px og er derfor bredt anvendeligt. Bemærk hvor meget information man ikke desto mindre kan proppe i det.

 

 

 

 

8. Dette standardbanner fylder 240px gange 400px. Det anvendes som regel til massiv kampagne eksponering og benyttes sjældent som et fast banner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Nedenstående banner er et klassisk topbanner med målene 468px gange 60px. Det er et banner man har svært ved at komme udenom i en bannerserie.

 

10. Ligesom det ovenstående, er banneret til højre et topbanner, dog en anelse kortere. Det har målene 234px gange 60px.

 

 

11. Banneret til venstre måler 300px gange 250px er er primært anvendeligt til popups og som kampagne banner.

 

 

 

 

 

 

 

12. Nedenstående banner måler 705px gange 250px, hvilket ikke er en standard. Men det illustrerer at vi naturligvis også kan håndtere særlige størrelser. Billedet er lavet som flash.


Kontakt

Bjarke Bundgaard

Bannerreklamer