8. September, 2003

Hvad er GlocalBeer?

KreativitetGlocalBeer er et lille, men ambitiøst dansk firma med flair for godt øl. GlocalBeers forretningsidé består i at tilbyde helhedsorienteret storytelling til importører, forhandlere, bar-ejere og restauratører m.fl., som kan have interesse i at deres produkter eksponeres informativt, målrettet og kost-effektivt.

ObjektivitetGlocalBeer værner om sin objektivitet. Viden indhentes og udvikles fordomsfrit og på tværs af grænser. Dermed forsøger vi så vidt muligt at give et bredt perspektiv på historierne. Det kommer også vore kunder til gode, at deres produkter bliver præsenteret i et fordomsfrit miljø, hvor slutmodtageren kan have tillid til indhold og præsentation.

Som led i en overordnet målsætning arbejder GlocalBeer for at gøre basal viden om øl tilgængeligt for alle. På den baggrund kan du her på GlocalBeer finde et bredt udvalg af ølrelaterede artikler og faktuelle oplysninger.

 

 

Bannerreklamer

GlocalBeer tilbyder udvikling og design af diverse bannerreklamer til brug på Internettet. Vi er hurtige, billige og fleksible. Du kan læse om her.

Storytelling

GlocalBeers udvikler produktbeskrivelser af en høj kvalitet til brug i salg og markedsføring af øl. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger der passer perfekt til dine behov, hvad end det er til Internettet, trykte medier eller mundtlige præsentationer.

Foredrag & Kursus

GlocalBeer kan tilbyde afholdelse af både foredrag/ølsmagninger og kursusforløb målrettet personale indenfor HORECA.

Events

GlocalBeer kan fungere som deltager i alle former for aktiviteter indenfor vores forretningsområde; det være sig ølfestivaler, receptioner, mediebegivenheder, temafester m.m.